Keys-To-Go tåler vannsøl. Skrivefølelsen kunne derimot vært bedre.

Logitech Keys-To-Go

Keys-To-Go er ingen stor forbedring sammenlignet med skjermtastaturet.

av #Tastatur #Logitech
4.9

Logitechs Keys-To-Go er et lite og slankt Bluetooth-tastatur. Det står på pakken at det er beregnet til bruk med Windows og Android, men det var ikke noe problem å pare det med en iPad. De fleste hurtigtastene på Keys-To-Go fungerte faktisk med både Android og iPad. Hjem-knappen minimerte for eksempel alle åpne apper, og de to volumknappene justerte lyden opp og ned – som de skal. Hvis du bare skal bruke tastaturet med en iPad og vil ha et tastatur som er 100 prosent kompatibelt, så finnes det likevel en egen iPad-versjon.

Tastaturet er dekket av et materiale som minner om et tynt lag neopren. Derfor tåler det også vannsøl. Det ble behørig testet under kjøkkenkranen, og tastaturet fungerte fint etter en omgang med tørkepapir.

Der følger også med en liten plastskinne. Den kan festes i overkant av tastaturet, slik at man kan sette nettbrett eller telefon i skinnen. På den måten får det eller den en behagelig vinkel når man sitter og skriver.

Selve skrivingen er imidlertid den svake siden ved Keys-To-Go: Tastene stikker ikke særlig opp fra tastaturet, som er nesten helt flatt. Derfor er det vanskelig å kjenne enkelttastene, og det er nesten umulig å skrive «touch», altså med alle fingrene og uten å se på tastaturet. Jeg endte med å bruke to pekefingre og holde blikket på tastene, og dermed gir ikke tastaturet den store fordelen sammenlignet med skjermtastaturet på telefon eller nettbrett.


+ Plastskinne for nettbrett

+ Tåler vann

– Vanskelig å kjenne tastene


Lavest pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Keys-To-Go er ingen stor forbedring sammenlignet med skjermtastaturet.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech