Logitech MX Mechanical har numerisk tastatur, men du kan også købe det i en mindre version uden de ekstra taster.

Logitech MX Mechanical

MX Mechanical er et godt tastatur som enkelt kobles til opptil tre enheter.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
8.7

Logitechs nye trådløse tastatur, MX Mechanical, kan enkelt kobles sammen med både et nettbrett, en mobiltelefon og en pc.

På den øverste raden på tastaturet er det tre taster du kan bruke til å veksle raskt mellom opptil tre sammenkoblede enheter.

Vi koblet MX Mechanical sammen med test-pc-en vår ved hjelp av den medfølgende USB-adapteren, og deretter med en Android-telefon og en iPad via Bluetooth. USB-adapteren er så liten at du enkelt kan la den sitte i pc-en under transport.

Det var ingen problemer med å koble til de tre enhetene. Når du kobler sammen via Bluetooth, viser telefonen en tallkode som du godkjenner med ved å taste den inn på tastaturet, og deretter er du klar til å skrive i vei.

Tastelyden er dempet og behagelig. Tastegangen, altså den avstanden hver tast kan trykkes ned, kunne godt vært litt lenger. Under testen vår skjedde det av og til at vi ikke fikk trykket tastene ordentlig ned, og det resulterte i at vi hoppet over noen bokstaver.

MX Mechanical er beregnet for bruk med forskjellige datamaskiner som bruker hver sin sammensetning av taster på tastaturet. Det gjør det ganske vanskelig å finne riktig spesialtegn blant ulike dobbeltgjengertegn, for eksempel hvis du trenger et dollartegn eller en @. Hvis du ikke er helt sikker på hvor tegnet sitter, er du nødt til å prøve deg litt frem.

Tastaturet kan brukes i opptil 15 dager på én lading. Det er bakgrunnsbelysningen på tastene som sluker det meste av strømmen, så hvis du slår den av, vil du i følge Logitech få opptil 10 måneders batteritid ut av MX Mechanical.


+ Kan kobles til tre enheter

+ Behagelige taster

– Dobbeltgjengertegn

Conclusion

MX Mechanical er et godt tastatur som enkelt kobles til opptil tre enheter.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Antall taster
104