Den store drejeknap i øverste højre hjørne bruges til at skrue op og ned for lyden.

Razer BlackWidow V3 Pro

Hvis du vil ha noe av det ypperste innen tastaturer, velger du ikke feil med BlackWidow V3 Pro.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Razer
9.3

Ja, prisen på Razers nye tastatur er vanvittig høy, men det er heldigvis kvaliteten også.

BlackWidow V3 Pro er utstyrt med noen av de beste mekaniske tastene som finnes. Kontaktene under hver tast er perfekt tilpasset, så det skal et passende trykk til for å trykke tasten ned. Tastene avgir en tydelig klikkelyd, slik at du merker når tasten er trykket helt ned. Det er et tastatur som både fungerer bra når du spiller spill på datamaskinen og når du skriver kjapt i et tekst behandlings-program.

Når ­tastaturet er så dyrt som det er, er det også fint at det kan brukes til litt av hvert. Du har fritt valg mellom tre alternativer for å koble til tastaturet: Bluetooth, USB-kabel og Razers egen trådløse USB-mottaker. Derfor kan BlackWidow V3 Pro også brukes med både datamaskiner, nettbrett, telefoner og alt mulig annet som kan kobles sammen med et USB- eller Bluetooth-tastatur. 

Hvis du bruker tastaturet uten kabel, er du avhengig av det innebygde batteriet, og det kan ifølge Razer holde BlackWidow V3 Pro i gang i opptil 200 timer. Det er vel å merke hvis du bruker tastaturet uten lys i tastene, for vi hadde brukt tastaturet med lys i mindre enn to arbeidsdager da batteriet gikk tomt.

I esken følger det med en behagelig håndleddsstøtte i plast. Puten gir en god skrivestilling når du har hendene på tastaturet, men vi skulle ønske at støtten kunne festes magnetisk til tastaturet. Heldigvis ligger den godt på bordet, slik at den ikke sklir når du skriver.


+ Tre tilkoblingsmuligheter

+ Flotte taster

– Høy pris

Conclusion

Hvis du vil ha noe av det ypperste innen tastaturer, velger du ikke feil med BlackWidow V3 Pro.

Spesifikasjoner

Merke
Razer
Antall taster
108
Lys i taster
Ja
Kabelengde
2 m