Du kan skifte farve på tastaturets taster med en hurtig genvejskombination.

Redragon Dyaus

Et billig tastatur med gode taster, men det er dessverre ikke helt plant.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Redragon
6.8

Kinesiske Redragon produserer billig datautstyr, og vi fikk tak i et av tastaturene deres til en særdeles attraktiv pris på 249 kroner.

Det er selvfølgelig forskjell på et tastatur til tusen kroner eller mer og et til en firedel av prisen, men det er likevel mye pent å si om Redragon Dyaus.

Tastaturet har for eksempel gode taster som gir behagelig motstand, og du er aldri i tvil om at tastetrykket blir registrert. Det gir færre slåfeil når du skriver.

Tastene har bakgrunnsbelysning, men lyset er ganske svakt hvis du ikke ser rett ned på tastene, og det var det samme om vi lot tastaturet ligge flatt på bordet eller om vi vippet ut de små plastbeina som løfter det litt fra underlaget.

Testeksemplaret vårt var heller ikke helt plant, slik at det vippet litt når vi trykket på tastene på venstre side. Det er irriterende når kvalitetskontrollen svikter, også i denne prisklassen. Problemet forsvant imidlertid da vi flyttet Dyaus over til en ekstra bred musematte med plass til et tastatur.

Som en svært billig erstatning for tastaturet som fulgte med den stasjonære maskinen, eller kanskje som gave til en ung pc-spiller, er slett ikke Redragon Dyaus så dumt. Det kan likevel være lurt å ha en matte å sette tastaturet på når du bruker det.


+ Lav pris

+ God skriveopplevelse

– Vipper når man skriver

Konklusjon

Et billig tastatur med gode taster, men det er dessverre ikke helt plant.

Spesifikasjoner

Merke
Redragon
Tilkobling
Kabel
Antall taster
104
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 meter