Alle fire ting er holdt i de samme farver.

Redragon Gaming Essentials K552-BB-1

Redragon Gaming Essentials er et sett med fire pc-tilbehør som gir mye for pengene.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Redragon
7.9

Denne pakken med pc-tilbehør består av fire produkter. De er riktignok av varierende kvalitet, men samlet sett er de et godt tilbud.

Gaming Essentials fra kinesiske Redragon består av tastatur, mus, musematte og hodesett.

Det er helt klart tastaturet som er stjernen i samlingen. Det tar ikke mer plass enn høyst nødvendig, og du må klare deg uten talltastatur. De tastene du får, fungerer til gjengjeld glimrende. Det er snakk om mekaniske taster i forholdsvis god kvalitet. Du kan slå ut et par brede, solide støttebein under tastaturet for å heve det litt fra bordflaten, og beina er kledd med gummi som får tastaturet til å stå stødig og godt på bordet.

Musen er derimot av den billige typen, men den fungerer fint og ligger godt i spesielt mindre hender. Du kan tilpasse vekten på musen ved å åpne en liten luke på undersiden og fjerne noen av de små vektene. Den tilhørende musematten er noe bedre enn en gjennomsnittlig musematte. Den består av kraftig neopren med sklisikker underside, og de fire sidene er utstyrt med en kraftig søm som hindrer at kantene fliser seg opp over tid.

Hodesettet er den minst impomerende delen av pakken. Det er svært lett og virker ikke særlig holdbart. Mikrofonen er montert på en bom som kan vippes opp og ned etter behov. Lydkvaliteten er ikke i en klasse som oppmuntrer til musikklytting, men den er grei nok til spill og korte videoklipp på for eksempel YouTube.

Gaming Essentials er fin pakke hvis du har behov for alle de fire komponentene til en stasjonær pc, men kan også være en god gave til en ung dataspiller.


+ Godt tastatur

+ Musematte i god kvalitet

+ God pris

– Litt for enkelt hodesett

Konklusjon

Redragon Gaming Essentials er et sett med fire pc-tilbehør som gir mye for pengene.

Spesifikasjoner

Merke
Redragon
Tilkobling
Kabel
Antall taster
88
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 meter