Tastaturet har baggrundsbelysning i flere zonen, så det kan vise farvede mønstre.

Redragon Harpe

Redragon Harpe er et billig tastatur, og kvaliteten passer godt til prisen.

av #Tastatur #Redragon
6.2

Redragon er et kinesisk lavprismerke som leverer produkter av varierende kvalitet. Harpe-tastaturet er blant de bedre.

Dette tastaturet kan godt erstatte det som følger med når du kjøper en stasjonær pc, eller det kan være det første tastaturet til en ung dataspiller.

Man merker imidlertid at tastene ikke er av spesielt høy mekanisk kvalitet, og de føles mest som tastene på en bærbar maskin. Likevel har de behagelig lang tastevandring, og man kan skrive raskt og lenge uten å bli sliten i fingrene.

Med tanke på prisen får man overraskende mange funksjoner, hvis man leter litt. De er nemlig godt gjemt. Det følger heller ikke med noen norsk brukerveiledning, og du får bare tre små sider på engelsk. Etter litt eksperimentering fant vi likevel ut hvordan vil skulle lagre makroer i tastaturet, altså en hel serie med tastetrykk når du for eksempel skal skrive adressen din, som kan lagres under én av de fem G-tastene i Redragon Harpe.

Ved å bruke Fn-tasten får du tilgang til en rekke snarveier som blant annet finnes på de tolv F-tastene. Her kan du for eksempel åpne kalkulatoren eller skru opp lyden på pc-en og justere bakgrunnsbelysningen i tastaturet. Bakgrunnsbelysningen er forresten riktig god, og du kan endre mønsteret ved å bruke Fn-tasten sammen med andre taster.


+ Mange funksjoner

– Ikke spesielt høy kvalitet

– Dårlig brukerveiledning

Konklusjon

Redragon Harpe er et billig tastatur, og kvaliteten passer godt til prisen.

Spesifikasjoner

Merke
Redragon
Tilkobling
USB-kabel
Antall taster
114
Lys i taster
Ja, 16,7 millioner farger
Kabelengde
1,8 meter