Roccat Horde Aimo

Roccat Horde Aimo

Roccat Horde Aimo er et annerledes tastatur som bør prøves før du bestemmer deg for å kjøpe. Tastene er nemlig ikke for alle.

av #Tastatur #Roccat
4.0

Roccat Horde Aimo er et interessant tastatur som forsøker å gå nye veier, og det skal produsenten ha ros for. Dessverre lykkes det ikke ikke helt, og tastaturet er litt skuffende.

Det første problem er tastene: Tastaturet er en krysning mellom et mekanisk tastatur og et membrantastatur. Det betyr at det støyer mindre enn et tradisjonelt mekanisk tastatur, men det gjør også at anslaget gir en mykere og mer diffus respons. Det er ganske enkelt vanskelig å vite om man har trykket tasten ordentlig ned.

I praksis betyr det at tastaturet ikke er særlig godt verken å skrive eller spille på. Vi anbefaler uansett på det sterkeste at du prøver tastaturet før du velger å kjøpe. Det er slett ikke sikkert at vår opplevelse stemmer med din, og det kan tenkes at du synes det fungerer fint. Det store hjulet øverst i høyre hjørne er et annet eksperiment. Det fungerer i prinsippet som et digert musehjul og kan blant annet brukes til å navigere på hjemmesider og i forskjellige programmer.

Hjulet kan imidlertid også brukes til andre ting, for eksempel å endre penselstørrelsen i Photoshop eller å navigere i en video. Hjulet fungerer på samme måte det smarte Microsoft Surface Dial-produktet, så det har utvilsomt noe for seg.
Derimot er det irriterende at hjulet sitter på høyre side av tastaturet. I de fleste tilfellene skal det nemlig brukes sammen med musen, og derfor burde det sitte på venstre side – i hvert fall hvis man er høyrehendt.

 

+ Mange funksjonsknapper

+ Nyskapende

– Dårlig skriveopplevelse

– Rullehjulet burde sitte på venstre side

 

Forhandler og pris::

www.prisjakt.no

 

Konklusjon

For prisen får du et tastatur som gir en dårligere skrive- og spillopplevelse enn konkurrentene.

Spesifikasjoner

Merke
Roccat