Plastskinnen som holder telefon og nettbrett, kan ikke demonteres.

Sandberg 2in1 Bluetooth

Et rimelig og godt tastatur for deg som trenger et Bluetooth-tastatur en gang i mellom.

av #Tastatur #Sandberg
6.5

Sandberg er spesialist på rimelig pc-tilbehør. Derfor sier det seg selv at produktene deres ikke alltid er blant de beste. Ofte er det likevel utmerket utstyr som gjør det det skal for en svært rimelig penge, og Sandberg 2in1 Bluetooth Keyboard er et godt eksempel.

2in1-tastaturet har alle funksjoner man kan ønske seg av et tastatur i denne prisklassen. Det har blant annet snarveistaster for å styre musikken og minimere appene på nettbrettet. En litt overraskende ekstrafunksjon er muligheten til å bytte raskt mellom to enheter ved hjelp av en enkel tastekombinasjon. Vi hadde varierende hell med å bytte mellom en iPad og et Android-brett, men det er fint å ha muligheten når det virker.

Tastaturet står dessuten godt plantet på bordet takket være fire gummiknotter på undersiden. En plastikskinne holder nettbrettet eller telefonen i en behagelig vinkel, som riktignok ikke kan endres hvis du sitter høyt i forhold til bordplaten.  Skinnen er støpt sammen med tastaturet og stikker litt ut, slik at den lett kommer i veien når tastaturet skall legges i en veske. Tastaturet har full bredde – men ikke talltastatur – og man oppnår omtrent samme skrivehastighet som på et vanlig pc-tastatur.

Det ligger imidlertid helt flatt på bordet, så hvis du skal skrive i flere timer om gangen og er opptatt av ergonomi, bør du nok se deg om etter noe annet. Derimot er Sandbergs 2in1 et godt og rimelig alternativ hvis du har sporadisk bruk for et lett og funksjonelt Bluetooth-tastatur.

Konklusjon

Et rimelig og godt tastatur for deg som trenger et Bluetooth-tastatur en gang i mellom.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Tilkobling
Bluetooth
Lys i taster
Nei