Hver tast har individuell belysning slik at du kan lage flotte mønstre i innstillingsprogrammet.

Sandberg Firestorm

Et godt spilltastatur til en hyggelig pris.

av #Tastatur #Sandberg
7.3

Gode tastaturer med mekaniske taster er som regel veldig dyre. Sandberg Firestorm koster derimot under 700 kroner, og det er svært rimelig i denne kategorien.

Tastene gir den samme følelsen av holdbar kvalitet som i langt dyrere tastaturer. Selv om det finnes et talltastatur i full størrelse på høyre side, tar faktisk ikke Sandberg Firestorm så stor plass på skrivebordet, ettersom tastene går helt ut til kanten på begge sider av tastaturet.

Det er også lys i tastene, og du kan velge farge på lyset og arrangere lysshow ved hjelp av et tilhørende program som kan lastes ned fra nettsiden til Sandberg. Prosessen med å laste ned programmet og stille inn tastaturet er imidlertid mindre brukervennlig enn hos konkurrentene, så du må være innstilt på å prøve deg frem. Det er imidlertid lett å bytte mellom forskjellige lysmønstre ved hjelp av en nedtrekksmeny i programmet, og resultatene kan bli ganske spektakulære.

Tastene på Firestorm stikker litt opp over rammen på tastaturet, slik at det ikke bare kommer lys gjennom bokstavene og symbolene på tastene, men også under og rundt dem.

Det følger også med en håndleddsstøtte som er festet med to hengsler på undersiden. Det er en litt for billig løsning og betyr at du må foreta et permanent valg: Enten bruke håndleddsstøtten eller la være. Et magnetfeste ville vært en mer elegant løsning.


+ Gode taster

+ Talltastatur

– Montering av håndleddsstøtte

– Litt kronglete oppsett


Lavest pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Et godt spilltastatur til en hyggelig pris.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Tilkobling
USB
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 meter