Test av Sandberg Hailstorm Mechanical Keyboard

Sandberg Hailstorm Mechanical Keyboard

Et solid tastatur med god tasterespons – kanskje litt for god.

av #Tastatur #Sandberg
8.0

Sandberg er kanskje bedre kjent for å levere rimelige produkter enn for rendyrkede luksusprodukter. Ikke desto mindre forsøker det mekaniske esporttastaturet Sandberg Hailstorm å nå en målgruppe som gjerne betaler mer for høyere kvalitet.

Hailstorm er utrolig solid med mekaniske taster som er montert på en tung metallplate. Det er ikke optimalt hvis du har tenkt å flytte mye på det, men det føles robust under bruk. Designen er futuristisk med små lysende felt forskjellige steder på tastaturet.

Selvfølgelig finnes det også bakgrunnsbelysning, og den kan styres via programvare på datamaskinen.

Vi tester mange mekaniske tastaturer her i redaksjonen, og jeg kan si med stor sikkerhet at jeg aldri før har hørt et tastatur som er i nærheten av støynivået til Sandberg Hailstorm.

De mekaniske tastene er imidlertid gode å skrive på og gir god respons både når det gjelder lyd og følelse – kanskje litt for god. Hailstorm minner faktisk litt om en skrivemaskin når man hører det i bruk, og andre i samme rom vil nok lett bli forstyrret av den konstante, høye tastelyden.

De mekaniske tastene er hevet fra selve tastaturet på en måte som gjør det lett å holde rent, og det er noe konkurrentene kan ta lærdom av.

 

Forhandler og pris::

www.prisjakt.no

 

+ Flott design

+ Mekaniske taster med god respons

+ Lett å holde rent

– Ekstremt høylytt

Konklusjon

Sandberg Hailstorm er et virkelig godt tastatur, men støynivået trekker ned.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Tilkobling
Kabel
Antall taster
104
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 meter