Du får alle de vanlige tastene som normalt finnes på et talltastatur.

Sandberg Wireless Numeric Keypad 2

Det trådløse Sandberg-tastaturet gjør det lett å taste inn tall på pc-en, men det kunne godt hatt litt større gummiføtter, slik at det står mer stødig.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Sandberg
7.4

Et talltastatur er uunnværlig hvis du jobber mye med tall på pc-en. Det finnes ikke på alle bærbare datamaskiner, men det er det råd for.

Sandbergs Numeric Keypad 2 samler hele den lille gruppen med talltaster i et smart, trådløst minitastatur. Det er bare å koble den medfølgende adapteren til USB-porten på pc-en og sette inn et AAA-batteriet i tastaturet.

Keypad 2 har ingen spesielle ekstrafunksjoner, men det gjør jobben med å taste inn tall i for eksempel et regneark vesentlig lettere. Tastene gir god respons og gir fra seg et lavt klikk når de trykkes ned.

På undersiden sitter det seks gummiføtter som skal holde tastaturet i ro på bordet. De er ikke store nok til å fungere effektivt, og de er ikke symmetrisk plassert. Det skyldes at batteridekselet sitter øverst på den ene siden. Det hjørnet har ingen støtte når du trykker på tastene øverst til høyre, slik at tastaturet har lett for å skli litt rundt av seg selv. Keypad 2 fungerer best hvis det står på en musematte, eller hvis du selv monterer litt større gummiføtter på undersiden.


+ Gode taster

+ Enkelt oppsett

– Står ikke godt nok på bordet

Konklusjon

Det trådløse Sandberg-tastaturet gjør det lett å taste inn tall på pc-en, men det kunne godt hatt litt større gummiføtter, slik at det står mer stødig.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Tilkobling
Trådløs
Antall taster
18
Lys i taster
Nei