Kanten omkring tasterne er millimetertynd.

SteelSeries Apex Pro Mini

Apex Pro Mini er et flott og avansert minitastatur, men prisen er også ganske høy.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #SteelSeries
9.4

Apex Pro Mini er et flott tastatur som nok appellerer mest til tastaturentusiaster og gamere.

Her får du noe av den mest avanserte tasteteknologien som er å oppdrive i dag: Du kan selv stille inn følsomheten til tastene, og det er en fornøyelse å skrive på tastaturet. Vi skrev raskere og gjorde færre tastefeil enn på vårt vanlige kontortastatur. Tastene avgir en klar klikkelyd når du trykker dem ned, men lyden er ikke så høy at den virker sjenerende. Det er blitt veldig vanlig å lage miniversjoner av de store tastaturene med numeriske taster, og Apex Pro Mini er nettopp en slik forenklet utgave på bare 60 prosent av et tastatur i full størrelse. Det betyr at du sparer mye plass på skrivebordet, men du må også klare deg uten talltaster og forskjellige ekstrataster på høyre side.

Tastaturet går nesten helt ut til kanten, så du kan nesten ikke se rammen som tastene er montert i. Dessuten føles tastaturet usedvanlig robust. Selv med et godt grep om det kunne vi verken bøye eller vri Apex Pro Mini det minste. Rammen bidrar også til å gjøre tastaturet overraskende tungt, og det står virkelig godt fast på bordet uansett hvor voldsomt du taster.

Apex Pro Mini kobles til pc-en med en USB-kabel, men tastaturet finnes også i en trådløs versjon. Du kan også få en stor utgave av Apex Pro som er utstyrt med både numeriske taster og en liten innebygd sort/hvitt-skjerm.


+ Avanserte taster

+ Tar liten plass

– Svimlende høy pris

Conclusion

Apex Pro Mini er et flott og avansert minitastatur, men prisen er også ganske høy.

Spesifikasjoner

Merke
SteelSeries
Antall taster
62
Kabelengde
1,8 m