Skjermen er dessverre ikke berøringsfølsom.

Doro 7070

Doro 7070 havner mellom to stoler og overbeviser ikke, verken som tradisjonell klapptelefon eller smarttelefon.

av #Telefon #Doro
4.8

Doro er spesielt kjent som leverandør av telefoner til eldre. Også Doro 7070 er beregnet på denne målgruppen, men holder ikke nivået til tidligere Doro-modeller.

I utgangspunktet ser det egentlig lovende ut: Tastene er store og har tydelige tall og bokstaver. Det finnes en alarmknapp på baksiden for raskt å få kontakt med pårørende, og det er rikelig med volum slik at det er lett å høre samtalepartneren.

Problemet med Doro 7070 er at telefonen forsøker å være både en enkel klapptelefon og en moderne smarttelefon på én gang, og det går dessverre dårlig. Det er for eksempel altfor tungvint å bruke nettleseren. Skjermen er ikke berøringsfølsom, og det er en frustrerende opplevelse å styre funksjonene ved hjelp av pilstastene. Tekstmeldinger skrives også på tradisjonelt vis ved å trykke flere ganger på en tast for å velge en og en bokstav.

På ett punkt er likevel Doro 7070 et hestehode foran både Apple, Huawei og Samsung: Telefonen viste seg nemlig å ha den beste antennen i en fersk undersøkelse fra universitetet i danske Aalborg.


+ God forbindelse

– Ugrei betjening

– Ikke berøringsskjerm


Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Doro 7070 havner mellom to stoler og overbeviser ikke, verken som tradisjonell klapptelefon eller smarttelefon.

Spesifikasjoner

Merke
Doro