HTC Desire 530

HTC Desire 530

Desire 530 er en rimelig telefon som ikke lever helt opp til forventningene.

av #Telefon #HTC
6.4

HTC var med fra starten da de første Android-telefonene dukket opp. HTC Desire var en svært god telefon i 2010, og siden har HTC tatt vare på modellnavnet.

Det har imidlertid skjedd mye mellom den opprinnelige Desire-telefonen og HTC 530, som i dag ligger i den rimelige enden av prisskalaen.

Billig er som regel bra, men selv med det i bakhodet lever ikke Desire 530 helt opp til forventningene.

Skjerm, kamera og batteritid klarer seg fint, men prosessoren kunne vært raskere, og den lite tidsmessige ram-mengden gjør ikke saken bedre. Telefonen blir kort sagt for treg. Jeg åpnet en håndfull apper før jeg gikk tilbake til telefonmenyen, og det var merkbare forsinkelser når jeg bladde mellom menysidene i det tilpassede Android-systemet, som HTC kaller Sense.

Baksiden er av plast, og telefonen ligger godt i hånden når man bruker den. Samtaler går fint gjennom med god lydkvalitet i begge ender.

Telefonen er full av apper den første gangen man åpner den, og det er sannsynligvis de færreste du vil få bruk for. Vi foretrekker å velge selv i Google Play Butikk.

Hvis du er på utkikk etter en rimelig telefon, er dessverre ikke Desire 530 noe opplagt førstevalg. Andre, for eksempel Samsung, har bedre alternativer – også til denne prisen.

Konklusjon

Prisen er klart det beste ved Desire 530, som egner seg best for førstegangskjøpere.

Spesifikasjoner

Merke
HTC
Processor
Snapdragon 210
Minne (RAM)
1,5 GB
Lagringsplass
16 GB
Skjermstørrelse
5 tommer
Skjermoppløsning
720 x 1280
Batterikapasitet
2200 mAh
Operativsystem
Android 6.0
Mål
14,7 x 7,1 x 0,8 cm
Vekt
140 gram
Fingeravtrykksleser
Nei
Utskiftbart microSD-kort
Nei