Huawei P10 Lite

5,2" smarttelefon med et kamera på tolv megapiksler som er i stand til å ta skarpe bilder også under dårlige lysforhold.

av #Telefon #Huawei
9.6

Så snart du får lirket Huawei P10 Lite ut av den hvite og lilla esken, ser du at det er en smarttelefon med fokus på design. De buede kantene og den lekre stålrammen gjør at telefonen føles god i hånden, enten man snakker i den eller bruker appene.

Lite-versjonen har 32 GB internlagring og 3 GB arbeidsminne. Det betyr at den har kapasitet til å romme mange apper og dine viktigste filer. Det er likevel irriterende at telefonen leveres med 12 GB forhåndsinstallerte apper, inkludert operativsystemet. Heldigvis er det lett å avinstallere en del av dem.

Telefonen er enkel å sette opp og reagerer raskt og presist på den minste berøring. Skjermen er skarp, og fargene virker naturlige.

Hovedkameraet på tolv megapiksler reagerer forbløffende raskt, og bildene fremstår som skarpe selv ved mindre gode lysforhold. Selfiekameraet på fronten er på åtte megapiksler og har en egen portrettinnstilling.

Alt i alt en robust, smart og til relativt kraftig telefon med utstyr og spesifikasjoner som man sjelden ser i telefoner til under 3000 kroner.

 

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

 

+ Plass til to SIM-kort

+ 8 MP selfiekamera

+ Overkommelig pris

– En stor del av lagringsplassen er opptatt

 

Konklusjon

Smart og kraftig telefon med spesifikasjoner man sjelden finner på telefoner til under 3000 kroner.

Spesifikasjoner

Merke
Huawei
Processor
Kirin 658
Minne (RAM)
3 GB
Lagringsplass
32 GB
Skjermstørrelse
5,2 tommer
Skjermoppløsning
1080 x 1920 piksler
Tilkoblinger
microUSB
Batterikapasitet
3000
Operativsystem
Android 7.0 Nougat
Mål
14,7 x 7,2 x 0,72 cm
Vekt
0,146 kg
Fingeravtrykksleser
Ja
Kamera
12 megapiksler
Utskiftbart microSD-kort
Ja
Annet
dual sim