Du skal ikke lade dig narre af, at der står "108 MP" ved kameraet. Billedkvaliteten bliver ikke bedre af de mange megapixels.

Motorola Moto Edge 20 Pro

Moto Edge 20 Pro faller ikke gjennom på noen punkter. Her får du en god mobiltelefon til prisen.

av Morten Skeldal Østergaard #Telefon #Motorola
8.1

Moto Edge 20 Pro er en veldig god telefon til prisen. Den har en god ytelse som sørger for at både Android og alle apper kjøres raskt og uten problemer.

Skjermen kan stilles inn med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz. Det gir en flott og flytende opplevelse når du for eksempel ruller ned gjennom en lengre tekst. Dessverre kunne vi også tydelig merke på batteritiden at den høye oppdateringsfrekvensen brukte mye strøm. Vi endte opp med å slå den av etter et par dagers test, slik at vi kunne være sikre på å få et helt døgns bruk ut av telefonen før den måtte lades. Fingeravtrykkleseren er rask. Den er innebygd i av/på-knappen, som er plassert ganske høyt oppe på siden av telefonen. Hvis du har korte fingre, kan det være vanskelig å få tommelen opp på knappen og samtidig beholde et godt grep om telefonen. På telefonens andre langside er det en knapp til å aktivere Google Assistent, men den knappen er plassert så høyt at vi ga helt opp å nå den med én hånd. Det er generelt bare en ganske stor mobiltelefon, men det er det jo vanskelig å gjøre så mye med når vi nå gjerne vil ha en så stor skjerm som mulig. I det minste er ikke mobiltelefonenEdge 20 Pro like tung som mange andre mobiltelefoner med gigaskjermer.

Kameraet tok noen utmerkede bilder. Det er ikke en mobiltelefon for de som brenner hardt for å eksperimentere med fotografering, men de fleste vil være fornøyde med bildene. Det er uvanlig mye plass til både bilder, filmklipp og apper for en telefon i denne prisklassen, for Moto Edge 20 Pro har hele 256 gigabyte lagringsplass.


+ Rask

+ God plass til data

– Vanskelig å nå knappene

Conclusion

Moto Edge 20 Pro faller ikke gjennom på noen punkter. Her får du en god mobiltelefon til prisen.

Spesifikasjoner

Merke
Motorola
Processor
Snapdragon 870 5G
Minne (RAM)
12 GB
Lagringsplass
256 GB
Skjermstørrelse
6,7"
Skjermoppløsning
2400 x 1080 pixels
Tilkoblinger
USB-C
Batterikapasitet
4500 mAh
Operativsystem
Android 11
Nettverk
Wi-Fi 6
Mål
16,3 x 7,6 x 0,8 cm
Vekt
185 g
Kamera
108 MP, 8 MP tele, 16 MP ultravid, 32 MP selfie
Utskiftbart microSD-kort
Nej
Benchmark (høyest er best)
GeekBench: 971 single core, 3023 multi core,