Motorola Moto X4

Motorola Moto X4

Med Motorolas Moto X4 får du en smarttelefon med et godt kamera, men med middelmådig regnekraft.

av #Telefon #Motorola
7.2

Kameraet er blant de viktigste funksjonene på en moderne smarttelefon, og er du en flittig «mobilfotograf», så er Moto X4 et godt alternativ hvis du er ute etter en Android-telefon. Både frontkameraet på 16 MP og de to kameraene på 12 og 8 megapiksler på baksiden tar glimrende bilder, med tanke på at de er innebygd i en telefon. Du får skarpe bilder med god kontrast, selv under forhold med dårligere lys enn det som er optimalt.

Batterikapasiteten på 3000 mAh gir dessuten god tid til å ta mange bilder på én lading, og med litt godvilje er det mulig å holde liv i telefonen i halvannen dag. Derimot står verken ytelse eller skjerm i stil med kvaliteten på kameraene. Skjermbildet har ganske kraftige farger, men vi savner litt kontrast og skarphet.

Vi har også sett bedre ytelse på konkurrerende modeller i samme prisklasse, og det tar til tider lang tid å åpne apper på Moto X4. Det tar for eksempel et par sekunder å få liv i kamera-appen, så du må reagere lynraskt hvis du vil fange øyeblikkets dramatikk.

De mer grunnleggende funksjonene virker imidlertid som de skal. Fingeravtrykksleseren er rask, telefonen reagerer presist når du trykker på skjermen, og lydkvaliteten ved samtaler er ganske god.

Internlagringen på 64 GB er også tilstrekkelig til en god porsjon apper, bilder og videoer – og skulle det bli for lite, kan du utvide med et MicroSD-kort på opptil 2 TB.

 

+ God batteritid
+ Glimrende kamera
– Svak ytelse
– Middelmådig skjerm

Finn dagsaktuell pris på Moto X4 her

Konklusjon

En smarttelefon med et med et svært godt kamera, men middelmådig ytelse.

Spesifikasjoner

Merke
Motorola
Processor
Snapdragon 630 2,2 GHz
Minne (RAM)
4 GB
Lagringsplass
64 GB
Skjermstørrelse
5,2 tommer
Skjermoppløsning
1920 x 1080 piksler
Tilkoblinger
USB C, 3,5 mm minijack, Bluetooth, NFC
Batteritid
ca. 34 timer
Batterikapasitet
3000 mAh
Operativsystem
Android 7.1.1
Nettverk
802.11 a/b/g/n/ac
Mål
7,34 x 14,84 x 0,8 cm
Vekt
0,163 kg
Fingeravtrykksleser
JA
Kamera
16 MP (front) 12 + 8 MP (bakside)
Utskiftbart microSD-kort
Ja (opptil 2 TB)
Benchmark (høyest er best)
70081