OnePlus 10T fås i de to eksotiske farver: Moonstone Black og Jade Green.

OnePlus 10T 5G

OnePlus 10T skiller seg ut med sin eksepsjonelt raske lader som gir full lading på under en halvtime.

av Morten Skeldal Østergaard #Telefon #OnePlus
9.0

OnePlus 10T er historisk rask til å lade batteriet. Denne rekorden skyldes den velvoksne laderen som følger med i esken sammen med telefonen. I en tid hvor mange produsenter dropper laderen, har OnePlus altså valgt å gå sin egen vei med intet mindre enn en 150 watt lader.

Det tok oss under en halvtime å fullade telefonen fra utladet tilstand, og det må sies å være gode nyheter hvis du har problemer med å unnvære mobiltelefonen i lengre tid. Derimot får du ikke trådløs lading.

Vi prøvde den medfølgende laderen med mobiltelefoner fra andre merker, og vi prøvde andre ladere sammen med OnePlus 10T. Ikke i noen av tilfellene kunne vi nå opp til sammenlignbare resultater, så du er avhengig av å ha med deg laderen hvis du vil ha kjapp lading.

Den raske ladingen er et stort pluss, men resten av telefonen skal du heller ikke kimse av. Med en rask Snapdragon-prosessor og en flott skjerm med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz, vises alt smidig på telefonen. Skjermen har også en fingeravtrykkleser som raskt logger deg på telefonen. Vi opplevde ingen feilavlesinger mens vi brukte mobiltelefonen, men vi endte likevel opp med å foretrekke den innebygde ansiktsgjenkjenningen, som er litt raskere.

På baksiden sitter det en ganske stor kameramodul som består av fire store sirkler. Der skjuler det seg et 50 megapiksel hovedkamera, et 8 megapiksel vidvinkelkamera og et 2 megapiksel makrokamera som tar flotte ultranærbilder. Den fjerde sirkelen er blitsen. Samlet sett får du en kameraløsning som leverer en bildekvalitet som vil gjøre de aller fleste feriefotografer fornøyde. Kameraet tar også overraskende gode bilder etter at solen er gått ned.

Hvis du er vant til å bruke en OnePlus-telefon og vil oppgradere til en nyere modell, må du være oppmerksom på at du må unnvære den lille skyveknappen til å veksle mellom ringetone, vibrasjon og lydløs. Det er ellers en fin funksjon som er med på å gi OnePlus-telefonene et særpreg.

Vi testet den dyre modellen av
telefonen med 256 gigabyte lagringsplass, men du kan også kjøpe en modell med 128 gigabyte. Denne modellen er rimeligere og koster ca. 1 100 kroner mindre.


+ Superrask lading

+ Bra kamera

– Ingen skyveknapp til å bytte modus

Conclusion

OnePlus 10T skiller seg ut med sin eksepsjonelt raske lader som gir full lading på under en halvtime.

Spesifikasjoner

Merke
OnePlus
Processor
Snapdragon 8+ Gen 1
Skjermstørrelse
6,7"
Skjermoppløsning
2412 x 1080 pixels
Tilkoblinger
USB-C
Batterikapasitet
4800 mAh
Operativsystem
Android 12, OxygenOS 12.1
Nettverk
Wi-Fi 6
Mål
16,3 x 7,5 x 0,9 cm
Vekt
204
Kamera
50 MP, 8 MP vidvinkel, 2 MP makro, 16 MP selfie
Benchmark (høyest er best)
Geekbench: 1027 single, 3458 multi, OpenCL 6355