Den lille skyder på siden kan hurtigt gøre telefonen lydløs.

OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G er en lynrask telefon med en stor og sterk lader som fullader mobiltelefonen på under en halvtime.

av Morten Skeldal Østergaard #Telefon #OnePlus
9.0

OnePlus 11 er fullpakket med alt du kan forvente deg av en mobiltelefon i toppklasse i 2023.

Du er ikke et sekund i tvil om at du sitter med en ny OnePlus-telefon. Både esken og ladekabelen har selskapets karakteristiske rødfarge, og på siden av telefonen sitter det et annet lite OnePlus-kjennetegn: Det er en liten skyveknapp der du stiller inn om telefonen skal ringe, vibrere eller være helt lydløs når noen ringer til deg. Knappen er en praktisk detalj som gjerne kan spre seg til flere telefoner.

Ytelsen i OnePlus 11 er blant de beste vi har målt. Prosessoren er nyeste modell, og i kombinasjon med mye RAM har du det du trenger for å kunne kjøre hva som helst på mobiltelefonen uten problemer.

OnePlus skiller seg også ut fra mengden ved å inkludere en USB-lader. I dag er det vanlig at du selv må skaffe deg en slik når du kjøper ny telefon. Den store laderen er til og med på 100 watt, så vi kunne fullade telefonen på mindre enn en halvtime. Da fungerte telefonen i nesten to døgn før den måtte lades igjen.

OnePlus har samarbeidet med det svenske selskapet Hasselblad om den innebygde kameramodulen. Kameraene er plassert i en sirkel øverst til venstre på baksiden. Det ser imponerende ut, men kameraet stikker ut noen millimeter, så telefonen vipper hvis du legger den på et bord og styrer den med fingrene på skjermen. Vi tok en rekke bilder ved bare å trykke på utløserknappen, og det ga oss gode bilder med stor skarphet, selv når vi skalv litt på hendene eller tok bilder i svakt lys. Fargene virker betydelig mer naturtro enn de du får på et vanlig mobiltelefonkamera. Hvis du foretrekker bilder med enda skarpere farger, kan du redigere dem selv
i etterkant.

Du kan logge på OnePlus 11 med både ansiktsgjenkjenning og en fingeravtrykkleser. Ansiktsgjenkjenningen er så rask at vi endte opp med å foretrekke den i den perioden vi hadde telefonen til testing. Du rekker knapt å se på låseskjermen før OnePlus 11 er låst opp og klar til bruk.


+ Lynrask lading

+ Høy ytelse

– Kameraet stikker veldig ut på baksiden

Conclusion

OnePlus 11 5G er en lynrask telefon med en stor og sterk lader som fullader mobiltelefonen på under en halvtime.

Spesifikasjoner

Merke
OnePlus
Processor
Snapdragon 8 Gen 2
Minne (RAM)
16 GB
Lagringsplass
512 GB
Skjermstørrelse
6,7"
Skjermoppløsning
3216 x 1440 pixels
Tilkoblinger
USB-C
Batterikapasitet
5000 mAh
Operativsystem
Android 13
Nettverk
Wi-Fi 7
Mål
16,3 x 7,4 x 0,85 cm
Vekt
205 g
Kamera
50 MP, 32 MP, 48 MP, 16 MP