Der sidder hele fire kameralinser på bagsiden.

OnePlus 8T

En førsteklasses mobil som kan alt den skal kunne, bortsett fra at den ikke støtter trådløs lading.

av Martin Lorentsen #Telefon #OnePlus
9.0

OnePlus 8T er en tungvekter av en 5G-telefon med mange imponerende funksjoner.

Likevel er det ingen grunn til å løpe og kjøpe hvis du allerede har en OnePlus 8. OnePlus 8T minner nemlig mye om forgjengeren fra i våres og har for eksempel samme prosessorkraft og lagringsplass som OnePlus 8.

På flere punkter er den likevel en solid oppgradering: Skjermen har en skyhøy oppdateringsfrekvens på 120Hz, noe som gjør det til en sann fornøyelse å spille spill og bla gjennom sosiale medier som Facebook. Den høye oppdateringsfrekvensen kommer også til sin rett i tunge apper som Google Maps. Den fungerer forbilledlig godt takket være den potente Qualcomm Snapdragon 865-prosessoren.

Det er fire kameraer på baksiden av OnePlus 8T. Tre av dem har vi sett før i OnePlus 8, og de tar førsteklasses bilder. Det fjerde og nye kameraet tar ikke bilder, men sørger for kontroll over belysningen når du tar bilder i svart-hvitt, slik at bildene blir skarpere. Når du tar opp video med OnePlus 8T, kan du aktivere Super Stable-funksjonen som gir rolige opptak om du er aldri så skjelven på hendene.

Med til telefonen får du den nye Warp Charge 65-laderen. Den lader det særdeles utholdende batteriet på 4500 mAh fra 0 til 58 prosent på bare et kvarter. Ytterligere 20 minutter gir fulladet batteri. Dessverre støtter ikke telefonen trådløs lading.

Operativsystemet i OnePlus 8T er det splitter nye Android 11, og det fungerer upåklagelig med den nye og bedre brukerflaten. Den har for eksempel en spesiell «alltid på»-skjerm der du kan sjekke varsler, klokkeslett og alarmer uten at du først må låse opp telefonen med den for øvrig velfungerende fingeravtrykksleseren.


+ Fantastisk skjerm

+ Lynrask lading

– Støtter ikke trådløs lading

Konklusjon

En førsteklasses mobil som kan alt den skal kunne, bortsett fra at den ikke støtter trådløs lading.

Spesifikasjoner

Merke
OnePlus
Processor
Qualcomm Snapdragon 865
Minne (RAM)
12 GB
Lagringsplass
256 GB
Skjermstørrelse
6,55 tommer
Skjermoppløsning
2400 x 1080 piksler, 402 ppi
Tilkoblinger
USB-C
Batterikapasitet
4500 mAh
Operativsystem
Android 11
Nettverk
5G
Mål
16 x 7,4 x 0,8 cm
Vekt
188 gram
Fingeravtrykksleser
Ja, i skjermen
Kamera
48 MP, 16 MP Ultra wide, 4 MP makro, 2 MP monokrom. Frontkamera: 16 MP
Utskiftbart microSD-kort
Nei