Samsung Galaxy A5 2017

Samsung har skapt enda en vinner.

av Mikkel Jacobsen #Telefon #Samsung
9.1

De rimelige Samsung-telefonene ligger ikke langt etter toppmodellene fra samme selskap. Selv om Galaxy A-serien ikke er fullt så rask som Galaxy S-serien, får du den samme snasne designen, et førsteklasses kamera og en pris som er til å leve med.

A5 er rask og lettnavigert. Den leveres med mengder av apper fra Samsung, Google og Microsoft som til samme gir deg all den funksjonaliteten du kan ønske deg. Enten det er Skype, tekstbehandling, epost eller navigasjon, så har A5 alt sammen innebygd fra starten. Er det noe du savner, finner du det sannsynligvis i Google Play Butikt, der det finnes enda flere nyttige programmer.

Også kameraet innfrir alle rimelige ønsker: Det tar svært overbevisende bilder med sine 16 megapiksler, og det er rikelig med filtere og innstillinger for entusiasten. Kameraet tar opp video i 1080p, så også her er det vanskelig å be om mer.

Batteriet i A5 holder telefonen i live i over et døgn. Deretter er den klar til ny innsats etter bare tre kvarters lading. En annen fin detalj er at tid, dato og meldinger alltid er synlige på låseskjermen. Det er altså lett å få oversikt over både meldinger og tid, uten å måtte logge inn.

Laveste pris på Samsung A5 finner du her.

+Svært god skjerm
+Glimrende kamera
+Lang batteritid

Konklusjon

Med Samsung Galaxy A5 får du en god telefon med en enda bedre skjerm – til en fornuftig pris.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung
Processor
1.9 GHz (8-kjerners)
Minne (RAM)
RAM 3 GB
Lagringsplass
32 GB + plass for microSDXC på opptil 256 GB
Skjermstørrelse
5.2" - Super AMOLED
Skjermoppløsning
OLED-skjerm – 1920 x 1080 piksler
Operativsystem
Android
Mål
71.4 mm x 7.9 mm x 146.1 mm
Vekt
159 g
Fingeravtrykksleser
Ja
Kamera
16 megapiksler – CMOS – f/1.9