Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 8

Med Galaxy Note 8 viser Samsung at selskapet fortsatt er blant de beste til å lage enorme, og enormt gode, smarttelefoner.

av #Telefon #Samsung
9.3

Samsung Galaxy Note 8 er den perfekte telefonen for folk med veldig store hender og/eller dårlig syn. Skjermen er kort sagt enorm. Det diagonale skjermmålet på 6,3 tommer er faktisk større enn mange eboklesere.

Det betyr at det er lettere å tyde hva som står på skjermen, men det gjør også at det krever god balanse å håndtere telefonen med én hånd.

Det er ikke bare størrelsen som skiller Galaxy Note 8 fra konkurrentene. Telefonen er også ekstrem på mange andre områder. Først og fremst fordi den er veldig dyr – faktisk en av de dyreste telefonene vi har hatt til test. Grunnen til den høye prisen ligger først og fremst i spesifikasjonene.

Skjermen er på alle måter det store trekkplasteret i Note 8. Den er ikke bare stor; den er også usedvanlig god. Kontrasten er suveren, og når du har tatt bilder med dobbeltkameraet, som også er i en klasse for seg, er det en fornøyelse å bla gjennom dem på skjermen etterpå.

Jeg hadde likevel problemer med å venne meg til telefonen ved daglig bruk. Det er nemlig ikke mulig å betjene den med én tommelfinger, som man kan med de fleste andre smarttelefoner. Du blir fort nødt til å bruke begge hender. Det hjalp imidlertid veldig å ta i bruk den medfølgende pennen og bruke den på skjermen. Den gjør det til en lek å ta et raskt notat, og den gir også tilgang til en rekke menyfunksjoner som du ikke har når du bare bruker fingrene.

Samsung Galaxy Note 8 er en første­klasses telefon som inviterer til å bli brukt. Derfor er det synd at batteritiden er så kort. Ved flittig bruk av GPS, kamera og notatfunksjonen med pennen klarte telefonen seg så vidt gjennom en hel dag.

Konklusjon

Med Galaxy Note 8 viser Samsung at selskapet fortsatt er blant de beste til å lage enorme smarttelefoner.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung
Processor
Exynos 8895 Octa
Minne (RAM)
6 gigabyte
Lagringsplass
64 GB
Skjermstørrelse
6,3 tommer
Skjermoppløsning
1440 x 2960 piksler
Batteritid
Li-Ion 3300 mAh
Batterikapasitet
22 timer
Operativsystem
Android 7.1.1
Nettverk
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, tobånds, Wi-Fi Direct
Mål
162.5 x 74.8 x 8.6 mm
Vekt
195 gram
Fingeravtrykksleser
Ja
Kamera
12 megapiksler
Utskiftbart microSD-kort
Ja
Annet
Medfølgende penn