SONY Xperia XA1

Sony Xperia XA1

Slank og rask kameramobil.

av #Telefon #Sony
8.9

Sony har valgt et litt utradisjonelt format på den nye XA1-telefonen. Mens flere av konkurrentene i samme prisklasse har en størrelse på rundt 7 x 14 cm er XA1 både smalere og lengre. Formatet gjør det mulig å betjene telefonen med én hånd, uten at man behøver å strekke tommelen, og det går raskt og enkelt å skifte fra side til side på startskjermen.

 

Rask prosessor

Det er en MediaTek Helio P20-prosessor som tar seg av den tunge jobben i Sony Xperia XA1. Prosessoren er nesten på høyde med dem man finner i langt dyrere modeller fra for eksempel Samsung eller Huawei. Derfor er det heller ingenting å si på hastigheten verken ved programstart eller skjermberøring.

Skjermen er på fem tommer og har «bare» HD-oppløsning. Det er kanskje litt skuffende, men det gjør at batteriet på 2300 mAh holder lenger før det må lades. Batteritiden er god, faktisk bedre enn vi forventet.

Kameraet er av høy kvalitet og har en oppløsning på hele 23 megapiksler. Autofokus og ansiktsgjenkjenning fungerer uten anmerkning. Særlig med tanke på prisen for denne mellomklassemodellen, får du en smart, slank, rask og brukervennlig telefon.

 

Forhandler og pris:

www.sonymobile.com

 

+ Slank

+ Rask

+ Rimelig

 

Konklusjon

Sony Xperia XA1 er en smart, slank og rask kameramobil til en overkommelig pris.

Spesifikasjoner

Merke
Sony
Processor
MediaTek Helio P20
Minne (RAM)
3 GB
Lagringsplass
32 GB
Skjermstørrelse
5"
Skjermoppløsning
HD 720p
Tilkoblinger
USB-C
Batterikapasitet
2300 mAh
Operativsystem
Android 7.0
Mål
14,5 × 6,7 × 0,8 cm
Vekt
0,145 kilo
Fingeravtrykksleser
Nei
Kamera
23 megapiksler
Utskiftbart microSD-kort
Ja