Kameraet på bagsiden tager udmærkede billeder, men det er ikke en decideret kameratelefon.

ZTE Nubia RedMagic 6

Nubia RedMagic 6 er en smarttelefon med høy ytelse, men innebygde viften lager for mye støy når telefonen er ladet.

av Morten Skeldal Østergaard #Telefon #ZTE
8.1

RedMagic 6 er en telefon som er bygd for å være så rask som overhodet mulig. Uansett om du spiller eller surfer på nettet, vil du ganske fort merke at du har en ekstra kraftig smarttelefon i hånden.

Skjermen har en ekstremt høy oppdateringshastighet på 165 Hz. Det merkes spesielt godt når du spiller på telefonen, men du kan også se det når du ruller nedover en lang nettside. Hvis du ruller raskt oppover, slik at tekst og bilder flyter over skjermen, kan du fortsatt rekker å skumlese teksten, som beveger seg flytende i stedet for at det går i rykk og napp.

Skjermen er generelt superskarp, og kontrasten er høy. Når du skrur opp lysstyrken kan du enkelt bruke telefonen utendørs på en solskinnsdag

RedMagic 6 kan bli temmelig varm når den brukes til krevende oppgaver. Vi kunne nesten ikke ta på baksiden etter at vi hadde kjørt en app som testet telefonens ytelse. Som noe litt spesielt er at telefonen en innebygd en vifte som blåser varm luft ut av kjøleribbene på siden av telefonen. Den ble vi imidlertid raskt fristet til å slå av, for den bråker nesten like mye som en stasjonær pc. Det hjelper heller ikke at lyden mest av alt høres ut som en høyfrekvent piping.

Vi har aldri opplevd en telefon med en så kraftig høyttaler. På maksimalt volum er lydtrykket direkte ubehagelig. Dette er noe du bør være særdeles oppmerksom på før du skrur helt opp og lar telefonen ligge et sted hvor andre befinner seg. Ringetonen når noen ringer kan nærmest forveksles med en brannalarm.

RedMagic 6 har et batteri som skal rekke litt over et døgn. Det forutsetter imidlertid at du slår av de aller mest krevende funksjonene. Det kan heldigvis gjøres ganske enkelt med en liten, rød skyveknapp i det ene hjørnet.

Det er en ganske stor og tung telefon som kan være problematisk å få plass til i bukselomma, så du skal virkelig ha behov for den store skjermen, som er den største grunnen til at telefonen er så stor.

 


+ Veldig rask

+ Fantastisk skjerm

– Støyende vifte

 

Konklusjon

Nubia RedMagic 6 er en smarttelefon med høy ytelse, men innebygde viften lager for mye støy når telefonen er ladet.

Spesifikasjoner

Merke
ZTE