Den 55 tommer store skjermen har en sylslank ramme.

LG OLED55B7V

LG leverer en stor OLED-tv til en konkurransedyktig pris.

av #TV #LG
8.2

OLED er en skjermteknologi som normalt leverer førsteklasses bilder. Frem til nå har OLED-skjermene vært ekstremt dyre, men nå begynner de å nærme seg et nivå som vanlige forbrukere tåler. OLED55B7V fra LG er blant de rimeligste OLED-modellene akkurat nå, og du får mange av de samme funksjonene og fordelene som i langt dyrere utgaver: Skjermen er i Ultra HD (3840 x 2160 piksler), du får mange tilkoblingsmuligheter og det hele styres av det utmerkede systemet webOS, som blant annet gjør det lett å se Netflix uten en ekstern boks.

Bildet er flott og har virkelig god kontrast. Det kan ikke måle seg med Sony, vinneren av vår store test av Smart TV-er i Komputer for alle nr. 4/2018, men den er også i en helt annen prisklasse. Skjermen har HDR, som gir flotte detaljer i både mørke og lyse nyanser. Dessuten har OLED-teknologien den fordelen at du ikke ser lys langs kanten av skjermen, slik man kan oppleve på en svart LED-skjerm med hvit teksting.

Fjernkontrollen er litt uoversiktlig med de mange knappene. Den kunne tålt en forenkling slik at den ble lettere å bruke.

Finn laveste pris:

www.prisjakt.no

+ Utmerket bilde
+ Godt operativsystem

– Rotete fjernkontroll

Konklusjon

Er du på utkikk etter en OLED-tv på et begrenset budsjett, er LG et godt forslag.

Spesifikasjoner

Merke
LG