Samsungs 4K-tv UEMU7005

Samsung UE55MU7005

Samsungs UE55MU7005T er en utmerket tv med intelligente funksjoner, fine detaljer og en fantastisk brukervennlighet.

av Mathias Alsted Lund Flinck #TV #Samsung
8.1

Fest støttebena, koble til alle kabler og følg en femtrinns veiviser, så er du i gang. Det tar knapt et kvarter fra UE55MU7005 ligger i kartongen til tv-en er satt opp med internettilkobling og tv-kanaler. Brukervennligheten er forbilledlig.

Den futuristiske fjernkontrollen gir en pedagogisk veiledning under oppsettet og gjør det lettere å navigere i de enkle menyene i operativsystemet Tizen. Der er det lett å få tilgang til de viktigste appene som Netflix, HBO, Spotify og tilkoblede enheter, for eksempel en Blu Ray-spiller. Apparatet registrerer HDMI-tilkoblinger automatisk og bytter til den aktuelle signalkilden. Det er enkelt og fungerer som en drøm.

Flott bilde med få mangler
Bildekvaliteten er nesten like god som brukervennligheten. 4K-fjernsynet leverer et detaljrikt bilde med god snert i fargene. Du får et særdeles dynamisk bilde både til filmer og serier, også hvis du beholder fabrikkinnstillingene.

Bevegelser i bildene, for eksempel ved sportssendinger, går likevel ikke fullt så smidig som på en del konkurrerende modeller, og vi savner litt detaljer i de mørkere delene av bildet, som har en tendens til å gro igjen.

Det kan til en viss grad kompenseres ved å bytte mellom de forhåndsinnstilte bildeprofilene eller finjustere innstillingene i de oversiktlige menyene, men det løser ikke problemet helt.

 

Forhandler og pris:
www.prisjakt.no

+ Svært brukervennlig
+ Enkel betjening
+ Skarpt bilde
– Manglende detaljer i mørke områder

Konklusjon

Et glimrende Smart TV der brukervennligheten er i høysetet, og bildekvaliteten er utmerket.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung
Mål
122,61 x 78,27 x 24,61 cm
Oppløsning
3840 x 2160 piksler
Nettverk
802.11 b/g/n/ac
Tilkoblinger
4 x HDMI, Bluetooth, 3 x USB 2.0, Digital Audio, Google Cast
Vekt
17,9 kg
Strømforbruk
111 W
Annet
Tizen OS (operativsystem)